Behandlinger

Nedenfor ses de behandlingstyper som klinikken tilbyder.
Massage

Massage er for dig, som for eksempel har smerter i skulder- og nakkeområde, lænd og arme. Jeg kan tilbyde en dybdemassage, som jeg meget ofte kombinerer med anden behandling, fordi det giver en markant hurtigere og et mere vedholdende resultat. Derudover er massage et effektivt redskab til at opnå velvære og en afslappet fornemmelse i kroppen.

Luksus massage er for dig, der har brug for at blive dejlig afstresset. Massagen foregår med lange blide bevægelser over hele kroppen - hvor jeg især koncentrerer mig om at behandle de forskellige akupunkturområder, der virker beroligende, og sluttes af med massage af hovedbunden. Under hele behandlingen vil der være afslappende musik og iøvrigt helt ro. Massagen foretages med duftende, æteriske olier, der beroliger sindet.

Zoneterapi

Zoneterapi er en yderst behagelig, afslappende og effektiv behandlingsform, som i lighed med akupunktur er virksom på mange forskellige uballancer i kroppen. Hovedformålet ved en zoneterapibehandling er naturligvis at fjerne dit problem, men sidegevinsten vil automatisk være, at du efterfølgende vil føle dig behageligt afstresset og i ballance. Behandling med zoneterapi kan både bruges som behandlingsform, hvis der er et specifikt problem og som "wellness" behandling, hvis du trænger til at forkæle din krop og din sjæl.

Akupunktur

Akupunktur er en særdeles effektiv behandlingsform, som kan afhjælpe mange akutte og kroniske lidelser. Som eksempel kan der nævnes:

Akupunktur arbejder ud fra en kinesisk helhedstænkning, hvor man ved hjælp af nåle giver kroppen lige nøjagtig de beskeder man ønsker for at opnå et succesfuldt resultat.

NLP psykoterapi

NLP er for dig der har brug for samtale til at skabe balance i sindet.
Jeg benytter elementer fra NLP i forbindelse med mange af de andre behandlinger uden ekstra omkostninger.

Fodpleje

Fodpleje er for dig som ønsker smukke, velplejede og glade fødder. Behandlingen foregår på klinikken, i dit hjem eller i samarbejde med virksomheder og plejecentre, hvor jeg kan tilbyde en klinisk fodbehandling. Behandlingen består af et velduftende fodbad, efterfulgt af:

Luksus fodpleje er til dig, der virkelig ønsker at forkæle dig selv og dine fødder. Den består yderligere af et fodbad med æteriske olier, dybdemassage af fødder og lægmuskler samt lakering af negle.

Lakering af tånegle

Denne behandling forkæler dig med en ny og forfriskende farve på dine tånegle bestående af 1 lag lak.